Is på Leangen 1.november

posted in: Ukategorisert | 0

Det blir trolig is på Leangen 1.november.

16. juni gav Trondheim kommune ut følgende informasjon i et presseskriv: «Trondheim kommune har reklamert på kontraktsarbeidet som er gjort ved hurtigløpsbanen ved Leangen idrettspark. Banen ble ferdigstilt og tatt i bruk 10. januar 2015. Entreprenørens oppdrag har vært å bygge ny, moderne hurtigløpsbane ved Leangen idrettspark. Bakgrunnen for reklamasjonen er at det ved en kontrollbefaring etter at isen var borte fra banen, ble avdekket mangler i utførelsen av arbeidet. Entreprenøren, Søbstad AS, har avvist alle krav fra Trondheim kommune. Det er opp til entreprenøren å avgjøre den videre anleggsaktiviteten knyttet til indre bane, i henhold til kontrakten. Så langt er ikke alle detaljer kjent. Derfor er det også uklart når hele anlegget vil være ferdigstilt. Trondheim kommune vil komme tilbake til idretten med mer informasjon, når konsekvensene er kjent».

Siste melding fra idrettsrådet er nå at utfordringene med hurtigløpsbanen er mindre enn fryktet og den vil åpne som planlagt til høsten.

 

 

Leave a Reply