Oppstartsmøte rekruttrening

posted in: Aktive, rekrutter | 0

TSKhusetLite

Informasjonsmøte i kjelleren i klubbhuset.

Tirsdag 1.september kl 20.00.

TSK vil også i år arrangere rekruttrening på tirsdager og torsdager kl 18.00. Ansvarlig trener for gruppen blir Eirik Magnus Bakken.

Eirik kommer til å lage et treningsopplegg for sesongen, og ønsker i den forbindelse et møte med foreldre og gjerne også utøvere, for å snakke om ønsker og forventninger (barmarkstrening, treningsmengde, fokus på lek etc). Han vil samidig orientere om sine planer for treningene, og snakke litt om utstyr.

For at sesongen skal bli fin for alle, er det viktig at dere stiller opp på dette møtet! For å kunne planlegge godt, er det også nyttig for oss å vite hvor mange som kommer til å delta i år (og hvor mye). Derfor ønsker vi at dere fyller ut registreringsskjemaet for rekruttrening innen søndag 30.august. Her er det også avkrysning for om dere har anledning til deltakelse på møte.

Det ser ut til at gruppen kan bli stor i år, da den vil bestå av både rekruttene fra i fjor, og en større gruppe fra fjorårets skøyteskole. Vi vil derfor ha behov for assistanse fra foreldre. Dersom dere har anledning til å bidra, setter vi stor pris på om dere krysser av for det i det samme skjemaet.

 

Vi gleder oss til å se dere på isen! Og også på barmarkstrening i høst for de som ønsker det!

 

Bare ta kontakt med Kristine Holbø hvis dere lurer på noe!