Slipekurs og -dugnad tirsdag og onsdag uke 43

posted in: Ukategorisert | 0

Denne sesongen vil det bli mulig å bruke slipeutstyr for å slipe skøyter i klubbhuset. Vi skal finne passende tider f.eks i forbindelse med trening. Vi vil derfor sterkt oppfordre til å bli med på vårt årlige kombinerte slipekurs og -dugnad:

Slipekurs og dugnad:

Tirsdag og onsdag kl. 18.00 vil det være mulighet for å komme og få opplæring i sliping av skøyter, og samtidig hjelpe til å slipe klar noen av skøytenen for sesongen. Ta gjerne med egne skøyter, hvis dere har.  

 

Dugnad:

Vi trenger å få slipt ca 50 skøyter til skøyteskolen og rekrutter. Alle slipekyndige medlemmer er hjertelig velkomne til å komme enten på tirsdag eller onsdag, eller å ta en tur innom en annen dag for å slipe noen skøyter. Det er montert to stativer i klubbhuset, og skøytene ligger framme. Ta med eget slipeutstyr tirsdag eller onsdag, hvis dere har det.

 

Bekledning:

Det har kommet inn mange bestillinger, men vi rengner med at det er noen etternølere. Vi sender bestilling søndag kveld, så det er enda ikke for sent å gå inn på utstyrssidene.

 

Vennlig hilsen TSK

 

Leave a Reply