Poengløp onsdag 16.desember

Onsdag 16.desember inviterer TSK til poengløp på Leangen. Oppstart kl 19.15.

Påmelding på web, med påmeldingsfrist onsdag kl 17.00. Alternativt kan dere melde på deltakere i tidtakerbua fram til 18.30.

Meld dere på her ved å følge denne linken: Påmelding poengløp

 

Vel møtt!

 

Påmeldte:

100m

  500m

  • Sigurd Holbø Dyrset, 11 år, TSK
  • Aline Holbø Dyrset, Rekrutt II, TSK
  • Kristian Vårvik, Senior, TSK

  Kretsstevne 3

  posted in: Aktive, rekrutter, Stevner | 0

  SebastianL21.november arrangerete Sportsklubben Falken  Kretsstevne 3 på Leangen. Det ble en fin dag, og flere av rekruttene stilte i trikot for første gang. Virket som om det var artig, til tross for at mange frøs i den sure vinden på lørdagen. Fyldig omtale av stevnet finner dere på Falken sine sider, og på STSK sine sider. Her finner dere også flotte bilder, og video som Falken tok under stevnet.

  Resultatene fra stevnet finner dere her: Res. Kretsstevne Leangen 21.11.2015

  Rekrutter: Trening på isen fra 3.november.

   

  Fosenløpet 2015
  Fosenløpet 2015

   

  3.november starter rekruttrening på isen 🙂

  Oppmøte:

  Det blir oppmøte kl 17.45 i garderoben, slik at alle er på isen til kl 18.00

  Utstyr:

  De som skal leie skøyter, kan møte opp i kjelleren ved TSK huset fra kl 17.15, så får de tid til å finne riktige skøytestørrelser før treningen starter. Fint hvis dere som har meldt fra om behov for leie, men som har kjøpt/leid skøyter i mellomtiden, gir tilbakemelding om det.

  For rekrutter er det ikke påbud om hjelm, men alle skal ha hansker og lue under trening på isen. (Uten dette, vil Eirik ikke slippe dem på banen :))

   

  Vel møtt til en ny sesong på isen!

   

  Leangen åpner for publikum kl 15.00 fredag 30.oktober.

  Her er en gladnyhet til alle TSK’ere! Vi har fått beskjed om at Leangen sannsynligvis åpners for publikum  i dag kl. 15.00.
  De har hatt problemer med kjølesystemet, så  det har vært usikkert når de ville få det klart, men ser det altså lovende ut.
  På siden for Aktive finner dere oversikt over publikumstider i margen.  http://hurtiglop.tskskoyter.no/aktive/

  Barmarkstrening rekrutter

  posted in: rekrutter | 0

  Nå starter vi opp sesongens barmarkstrening for rekrutter. Alle som har lyst og anledning, både rekrutter og foreldre, er velkomne til å delta!

  Eirik Bakken, som blir hovedtrener for gruppen, har laget en plan for treningene. (Her er plan for de første to ukene:Treningsprogram 1 ) Han synes det er fint hvis det kommer så mange som mulig den første dagen, siden han vil bruke mesteparten av tiden til opplæring og gjennomgang av øvelser. Denne treningsdagen kan derfor være nyttig både for foreldre og barn selv om de ikke har mulighet til å være med på flere barmarkstreninger denne sesongen.

  Eirik vil trenge trenerassistanse på disse treningene, så hvis noen har anledning til å være med og hjelpe til, setter vi stor pris på det 🙂

  Treningstidene vil være fra kl. 18-19.00 tirsdag og torsdag. Første trening blir tirsdag 8.september. Oppmøte ved kjelleren i klubbhuset. De fleste treningene vil bli holdt ute, men det blir også innendørs trening enkelte dager.

  Vel møtt!

   

  Barmarkstrening med TSK seniorene

  Lørdag 29.august arrangerte Kristian Vårvik og Aleksander Waagenes barmarkstrening for rekrutter. Seks ivrige rekrutter møtte opp, og gjennomførte en artig treningsøkt sammen med de to seniorene. Det var spennende å få være med på, med mange varierte øvelser. Tid til prat og spørsmål ble det også. Tusen takk til Aleksander og Kristian!

  Oppstartsmøte rekruttrening

  posted in: Aktive, rekrutter | 0

  TSKhusetLite

  Informasjonsmøte i kjelleren i klubbhuset.

  Tirsdag 1.september kl 20.00.

  TSK vil også i år arrangere rekruttrening på tirsdager og torsdager kl 18.00. Ansvarlig trener for gruppen blir Eirik Magnus Bakken.

  Eirik kommer til å lage et treningsopplegg for sesongen, og ønsker i den forbindelse et møte med foreldre og gjerne også utøvere, for å snakke om ønsker og forventninger (barmarkstrening, treningsmengde, fokus på lek etc). Han vil samidig orientere om sine planer for treningene, og snakke litt om utstyr.

  For at sesongen skal bli fin for alle, er det viktig at dere stiller opp på dette møtet! For å kunne planlegge godt, er det også nyttig for oss å vite hvor mange som kommer til å delta i år (og hvor mye). Derfor ønsker vi at dere fyller ut registreringsskjemaet for rekruttrening innen søndag 30.august. Her er det også avkrysning for om dere har anledning til deltakelse på møte.

  Det ser ut til at gruppen kan bli stor i år, da den vil bestå av både rekruttene fra i fjor, og en større gruppe fra fjorårets skøyteskole. Vi vil derfor ha behov for assistanse fra foreldre. Dersom dere har anledning til å bidra, setter vi stor pris på om dere krysser av for det i det samme skjemaet.

   

  Vi gleder oss til å se dere på isen! Og også på barmarkstrening i høst for de som ønsker det!

   

  Bare ta kontakt med Kristine Holbø hvis dere lurer på noe!

   

  Barmarkstrening med Kristian og Aleksander

  posted in: Aktive, rekrutter | 0

  Lørdag 29. august  vil seniorer i klubben, v/ bl.a eliteløper Aleksander Waagenes og Kristian Vårvik gjennomføre et treningsopplegg for rekruttene. Dette er en fin anledning til både å bli bedre kjent med seniorene, og å se hvordan de trener før isen kommer. Oppmøte i klubbhuset kl 12.00. Håper mange har lyst og mulighet til å bli med på det!

   

  Fosenløpet 2015

  Fosenløpet

   

  Helga 14-15. Mars gikk Fosenløpet av stabelen med 19 rekrutter og juniorer fra TSK. Mange utøvere og foreldre fikk dermed en fin anledning til å bli bedre kjent. De aller fleste rekruttene var i Fosenhallen for første gang denne helga, og for noen var dette deres første stevne. Gjengen fra TSK var nesten like ivrig på å heie på hverandre som å gå selv. Etter stevnet installerte vi oss på Bakkan Wahl, og både barn, ungdomer og voksne storkoste seg i de flotte omgivelsene. Været var topp, med knall blå himmel og god temperatur, så det ble mye artig uteaktivitet før vi trakk inn og spiste felles middag på Staillen. Øystein, som stod for arrangement og bevertning, sørget for både gryterett og pizza. Ivrig prat og heiing på påfølgende treninger og klubbløp viste at arrangementet har bidratt til at TSK’erne har blitt en godt sammensveiset gjeng.