21 deltakere fra TSK på dagens kretsstevne

posted in: Stevner, Ukategorisert | 0

I dag var det TSK som arrangerte Kretsstevne (nr 6), med debutanter både på isen og som funksjonærer. Det var stor oppslutning om stevnet, med hele 6 deltakere i Rekrutt I, 11 deltakere i Rekrutt II, 3 deltakere i 10 årsklassen og til sist, Aleksander Waagenes i seniorklassen. Gratulerer til alle, med flott innsats, og takk til funksjonærerne, som bidro til at dette ble et flott stevne!

Foreløpig resultatliste finner dere her Res. Kretsstevne Leangen 06.02.2016

Aleksander deltar i WC i helga

Denne helga (11-13.desember) deltar Aleksander Waagenes i sitt 2. WC denne sesongen. Han skal gå 1500m på søndag, og er resesve på lagtempolaget som går i dag, fredag. Forrige helg gikk han også 1500m, i WC i Inzell. Han gikk da på tiden 1.48,53 som ga 6. plass i B gruppa.

Vi gratulerer Aleksander med deltakelse i WC, og ønsker ham lykke til!

 

Poengløp onsdag 16.desember

Onsdag 16.desember inviterer TSK til poengløp på Leangen. Oppstart kl 19.15.

Påmelding på web, med påmeldingsfrist onsdag kl 17.00. Alternativt kan dere melde på deltakere i tidtakerbua fram til 18.30.

Meld dere på her ved å følge denne linken: Påmelding poengløp

 

Vel møtt!

 

Påmeldte:

100m

  500m

  • Sigurd Holbø Dyrset, 11 år, TSK
  • Aline Holbø Dyrset, Rekrutt II, TSK
  • Kristian Vårvik, Senior, TSK

  Kretsstevne 3

  posted in: Aktive, rekrutter, Stevner | 0

  SebastianL21.november arrangerete Sportsklubben Falken  Kretsstevne 3 på Leangen. Det ble en fin dag, og flere av rekruttene stilte i trikot for første gang. Virket som om det var artig, til tross for at mange frøs i den sure vinden på lørdagen. Fyldig omtale av stevnet finner dere på Falken sine sider, og på STSK sine sider. Her finner dere også flotte bilder, og video som Falken tok under stevnet.

  Resultatene fra stevnet finner dere her: Res. Kretsstevne Leangen 21.11.2015

  Fosenløpet 2015

  Fosenløpet

   

  Helga 14-15. Mars gikk Fosenløpet av stabelen med 19 rekrutter og juniorer fra TSK. Mange utøvere og foreldre fikk dermed en fin anledning til å bli bedre kjent. De aller fleste rekruttene var i Fosenhallen for første gang denne helga, og for noen var dette deres første stevne. Gjengen fra TSK var nesten like ivrig på å heie på hverandre som å gå selv. Etter stevnet installerte vi oss på Bakkan Wahl, og både barn, ungdomer og voksne storkoste seg i de flotte omgivelsene. Været var topp, med knall blå himmel og god temperatur, så det ble mye artig uteaktivitet før vi trakk inn og spiste felles middag på Staillen. Øystein, som stod for arrangement og bevertning, sørget for både gryterett og pizza. Ivrig prat og heiing på påfølgende treninger og klubbløp viste at arrangementet har bidratt til at TSK’erne har blitt en godt sammensveiset gjeng.