Fosenløpet 2015

Fosenløpet

 

Helga 14-15. Mars gikk Fosenløpet av stabelen med 19 rekrutter og juniorer fra TSK. Mange utøvere og foreldre fikk dermed en fin anledning til å bli bedre kjent. De aller fleste rekruttene var i Fosenhallen for første gang denne helga, og for noen var dette deres første stevne. Gjengen fra TSK var nesten like ivrig på å heie på hverandre som å gå selv. Etter stevnet installerte vi oss på Bakkan Wahl, og både barn, ungdomer og voksne storkoste seg i de flotte omgivelsene. Været var topp, med knall blå himmel og god temperatur, så det ble mye artig uteaktivitet før vi trakk inn og spiste felles middag på Staillen. Øystein, som stod for arrangement og bevertning, sørget for både gryterett og pizza. Ivrig prat og heiing på påfølgende treninger og klubbløp viste at arrangementet har bidratt til at TSK’erne har blitt en godt sammensveiset gjeng.

Leave a Reply