Barmarkstrening rekrutter

posted in: rekrutter | 0

Nå starter vi opp sesongens barmarkstrening for rekrutter. Alle som har lyst og anledning, både rekrutter og foreldre, er velkomne til å delta!

Eirik Bakken, som blir hovedtrener for gruppen, har laget en plan for treningene. (Her er plan for de første to ukene:Treningsprogram 1 ) Han synes det er fint hvis det kommer så mange som mulig den første dagen, siden han vil bruke mesteparten av tiden til opplæring og gjennomgang av øvelser. Denne treningsdagen kan derfor være nyttig både for foreldre og barn selv om de ikke har mulighet til å være med på flere barmarkstreninger denne sesongen.

Eirik vil trenge trenerassistanse på disse treningene, så hvis noen har anledning til å være med og hjelpe til, setter vi stor pris på det 🙂

Treningstidene vil være fra kl. 18-19.00 tirsdag og torsdag. Første trening blir tirsdag 8.september. Oppmøte ved kjelleren i klubbhuset. De fleste treningene vil bli holdt ute, men det blir også innendørs trening enkelte dager.

Vel møtt!

 

Leave a Reply